Måndagmorgon!

Vilken skitdag det här blev!

Vaknade till -20 grader, bestämde snabbt att jag inte skulle ta någon häst innan jobbet men var uppe tidigt och satte i motorvärmaren på bilen. Och Nisses bil eftersom han också skulle i väg, hans hade frusit ihop så jag fick kämpa lite för att få dit sladden.

När jag sedan skulle åka så gick inte min värmare, troligen hade den åkt ur när jag satte i Nisses bil, dessutom har min baklucka frusit och därför lyser det en varningslampa och troligen hade den dragit ur batteriet. Lät värmaren sitta i 25 minuter och testade igen, heldöd bil. Nu började det bli lite stressigt eftersom även Nisse hade en tid att passa, jag hade förvarnat jobbet om att jag blev sen. Så skulle jag ta Nisses bil för att åka till stallet, men jag fick inte fram sätet i den, och det var nog tur för när vi åkte sen så hängde sig gasen på den ett par gånger! Jag hade fått panik men nu var det Nisse som körde så gick bra.

Det gick fort att fixa stallet. Vattnade alla men inget extra fix och inget mys med katter eller hästar. Tillbaka hos Nisse matade jag hans hästar medan han packade ihop det han skulle ha med sig. Sen kom vi i väg och jag klev in på Ica precis när vi skulle öppna och låste upp entrédörren åt hon som hade kassan. Så lätt uppstressad, en kvart sen men i tid till öppning. Även Nisse hann till sitt uppdrag!

Nisses som hämtade mig på jobbet. Då var det 11 minusgrader och regn! Skitväder! Efter mat så var det dags att få liv i bilen. Trots motorvärmare hela dagen, varmare ute, batteriladdare och starthjälp tog det en bra stund att få liv i den! Tordes knappt stänga av den sen men efter nästan en timme på tomgåg kände jag mig tvungen, och kunde starta den sen i alla fall. Hoppas att det sitter kvar nu!

Tog Clarinett i töm för att få rensa hjärnan lite, blev väl ingen superjobb men skönt att få göra något. Sent blev det men så är det. Nu hoppas jag på en bättre dag i morgon! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0