Kall lördag!

Såklart blir det kallt när jag är ledig och ska rida! 16-17 grader på dagen, inte jättekallt men tillräckligt om man ska rida några hästar, och nu 18-19 i kväll!

Jag började med att gå runt hagen åt Lindas hästar och spänna upp tråden efter snön som kom i början av veckan. Sen tog jag upp Lemonaden och Bob till banan för lite avrastning. Tycker att Lemonaden har varit väldigt överenergisk nu och är rädd att hon hittar på hyss, som att rymma... Försökte longera henne, vilket gick sådär med en busig fölunge som mest var i vägen och som dessutom fick igång de andra hästarna också. Stona busade så de var alldeles svettiga när jag skulle rida sen! Är verkligen sugen på att sätta igång Lemonaden nu!

Sedan red jag Chokladen, Grå och Clarinett på banan. Efter det gjorde vi tacos till middag. Tyvärr hade ingen varit hemma och eldat så det var kallt inne och jag blev inte varm förrän efter jag varit och nattat hästarna sen på kvällen. Då gjorde jag kladdkaka till kvällsfika, med grädde såklart. Nu hoppas jag att det ska vara varmare i morgon, jag är inte så hoppfull men det får gärna vara några grader varmare än i dag!

Lemonaden och Bob! 

Bob är ganska mycket i vägen! 


Gäller att undersöka allt! 

På väg ut ur bilden! 

Det här får bli sista bilden på Bob för i dag! 

Svettig Choklad! 

Tog den här bilden när jag pustade med Grå, då dog telefonen av kylan.. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0