Väderprognosen!

Väderprognosen den närmaste veckan är ingen rolig syn. Plusgrader och blåst! Jag är så nöjd att vi klarat oss i från is, halka och skare, som är på många andra håll, men jag är rädd att det kommer nu!

Igår släppte jag ut Lemonaden till stona. 1.5 år sedan hon gick med dom sist men det gick bra. Bob är ledsen såklart och gnäggar, men ändå lugn och äter bra. Han ska få stå inne någon dag till innan jag släpper ut honom med.

Mockade en av lösdrifterna och sen tog jag Forzett i töm nere vid vägen vid deras hage. Och sen satte jag på Movie tömkörningsgrejerna och hon fick gå i töm på banan, i skritt och ett kort pass men ändå känns det som att vi är lite på gång! Red dressyr med Clarinett och Chokladen fick gå i skogen där Clarinett hade trampat upp i tisdags.

Middag och sen i väg för en lektion och en tömkörning. Det började blåsa ordentligt redan när jag var i väg, kunde knappt stå när jag tömkörde, och jag blev lite orolig för hästarna. Hemma blåste det dock lite mindre, ändå var jag upp vid 2.00 i natt för att kolla till hästarna och att Lemonaden var kvar i hagen!

Nu håller vi tummarna att vädret blir bättre än prognosen säger!

Hälsningsproceduren! 

Full fart på Lemonaden! 

Movie på gång igen! 

Svettig Clarinett efter sitt pass! 

Chokladen i skogen! 

Tillräckligt bra väder för att Doris ville vara ute igår! 

Här har hon gömt sig i Bobs höpåse! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0