Träningssöndag!

I dag har det varit en intensiv dag med träningar, blev så när gårdagens lektioner och en från i torsdags blev flyttad till i dag på grund av kylan. Men i dag har det varit fint att vara ute, som tur var!

Longerade Wasabi i morse innan jag åkte på första lektionen. Hade en grupp och tömkörde en häst. När jag kom hem sen så träffades jag och Linda i stallet och red ut med Clarinett och Juliette. Det blåste upp när vi red och Clarinett var ganska sprättig, men tappade i alla fall inte sin matte!

Sen red Linda träning på Bea tillsammans med en ponnyryttare. Vi hann precis innan mörkret, så skönt att det är ljust till halv fem nu! Gick med Movie innan jag åkte till dagens sista lektion som var ett ponnyekipage ett par kilometer bort. Sen blev det äntligen middag!

Sista vändan i stallet tog jag och lät Lemonaden jogga lite i lina utanför stallet, är bra att hon får jobba bort lite frustration och energi. Det gick bra men sen när jag skulle mata Bob så trängdes han sig ut! Som tur var gick det ganska smidigt att få in honom igen! Sen nattning av hästarna och nu tänkte jag titta lite på serier innan jag somnar, orkar inte med något mer seriöst i kväll!

Från turen med Clarinett! 

Linda och Juliette matchade fint i dag i alla reflexer! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0