Tisdag!

Lagom vinterväder igår med några minusgrader och lite svag sol. Nu på morgonen Lite kallare igen men blir nog bättre under dagen.

Igår började jag med att ta Wasabi i töm och sen red jag Grå på banan och Clarinett upp i skogen. Vi har inte ridit upp i skogen på länge nu när det varit så mycket snö på träden, men den har ju tinat bort nu, så det var ganska mycket att pulsa i. Sedan gick jag med Movie innan jag åkte till Nisses stall.

Där red jag islänningen med Paula, vi red ut en lite längre sväng och han var jätteduktig! Tror att jag fick testa på nästan alla gångarter utom trav! Inte lätt med isländshästar som har många gångarter men han försökte hänga med Paulas större häst bäst han kunde!

Sen pannkakor till middag, i väg och hade en lektion och tömkörde en häst. När jag kom tillbaka till stallet hjälpte Linda mig att köra i en bal i en hage och sedan longerade jag Lemonaden. Hon var mycket lugnare igår än innan så nu är det nog dags att prova släppa ut henne!

Gjorde fattiga riddare till kvällsfika, blev väl kanske inte riktigt så bra som jag mindes från min barndom men helt okej! Nu ny dag och nya projekt att dra i!

Wasabi blev så trött efter sitt töm jobb att hon blev tvungen att lägga sig och vila! 

Clarinett trampar upp stigen i skogen! 

Innan avsittning på islänningen, är bara en massa man! 

Lemonaden i mörkret på banan, längtar så efter ljusa kvällar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0