Snö igen!

Igår var prognoserna samstämmiga om att det skulle börja snöa vid 15-tiden. 15.05 satte jag mig och fikade på jobbet och spg då de första flingorna sigla ner! Sen har det kommit ganska mycket, men det tycker jag bara är bra!

Efter jobbet tömkörde jag Movie, jobbar med att få henne att skritta mer genom kroppen och bli mer loss. Sen red jag Zayats, hittills när jag longerat och tömkört har det bara varit att fortsätta där vi slutade i somras. Men när jag satt upp igår efter att ha longerat lite kände jag att hon blev lite osäker, hon gick lite tveksamt men jag tänkte att det släpper bara vi skrittar lite. Och det kändes det som det var på väg att göra, lagom till att stona i hagen bredvid banan fick ett spel! De började härja och Zayats kompis Cizmet, som varit lugn i hagen när hon varit själv tidigare var också orolig och gnäggade, det här blev lite mycket på en gång och Zayats blev väldigt spänd! Hon gjorde inget men jag kände att jag tappade lite kontakten med henne. Så jag satt av, lugnt och fint, och så longerade jag några varv innan vi gick in. Tänker att jag gör ett nytt försök i helgen, när det är ljust och inte är mörker, blåst och snö!

Sen gjorde jag varma mackor till sen middag och vi avslutade med hjärtbakelser som vi sålt ut billigt på Ica efter alla hjärtans dag. Nu ny dag med en massa snö och en massa hästar att rida! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0