Ryggont!

Inte helt ovanligt att jag har ont i ryggen, men det kan ju vara mer eller mindre. I dag blixtrade det till när jag lyfte dagens första vsttendunk, jag tänkte att det nog kommer att släppa när jag rört mig lite. Efter fem hästar väntar jag fortfarande på att det ska släppa...

Jag tror att en bidragande orsak till ryggvörken är att gå på halkan, det gör att jag spänner mig. Men oftast brukar det bli bättre när man rört sig lite och det brukar vara bra att rida. Då jag började med att rida Grå, red henne på spåret bredvid banan och hon var som en laddad bomb! Sen red jag Wasabi, traven flöt på jättefint i dag men i skritten stannade hon och försökte bita mig i fötterna! Har bytt sadel på henne och är väldigt nöjd med det, tror eller vill tro, att det gör att traven flyter bättre.

Clarinett fick gå dressyr, förut kunde jag släppa på ryggen genom att trava och sitta ner på Szum, men det fungerar inte lika bra på Clarinett. De rör sig nog för olika. Med Chokladen red jag ut i skogen, hon fick kämpa i snön som var ganska kompakt. Avslutade med att jobba Lemonaden i töm, nu hoppas jag att kunna sitta upp på henne snart. Förhoppningsvis redan i helgen!

Sen middag, vila och lite stretching för att släppa på ryggen, och Ipren. Kvällsrycket i stallet innebar pyssel med a-barnet Bob och promenad med Movie. Sen kom bonden och körde ut balar, och då fick jag röra på mig när balarna skulle plastas av! Nu kväll och jag ska stretcha, duscha varmt och hoppas på att ryggen är med mig på jobbet i morgon!

Min fina Wasabi! 


På väg mot skogen med Chokladen! Så härligt med solen! 

Även i skogen syntes solens strålar! 

Svettig Choklad efter ridning! 

Lemonaden i töm! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0