Månljust!

Min pannlampa har gett upp, eller egentligen laddaren, men det gjorde inte så mycket i kväll för det var så ljust av månen!

Kallt i dag, och i morse var jag beredd att byta ut hästarna mot en inomhushobby. Jag började 8.00 i morse, det var väldigt lugnt och jag var i tid,ända tills jag kom ut från en av lösdrifterna, där jag hade fyllt vatten, och Bob var borta! Han hade dragit ut ur hagen och han är ju inte direkt lättfångad! Det hela slutade mer än en timme senare med att han och hans mamma stod i en box och att deras hage var totalkvaddad (efter att Lemonaden sprängt den), jag kom till jobbet 45 minuter sent men hann till morgonmöte och öppning. Jag har nu bestämt mig för att försöka dela på Bob och Lemonaden, min plan för avvänjning sprack i och med att jag har för lite hagar. Är ju lite mer hästar här nu (eller i alla fall snart) än min plan var, och framförallt brist på bra hagar (speciellt som en hage demolerades i dag), inget blir bättre av att det är hopplöst att få ström i hagarna nu! I alla fall så försöker vi med en annan plan och ser om det lyckas, är dags för Bob att bli stor nu!

När jag kom till stallet i kväll efter jobbet och mat så var det 21.5 grad. Jag tog Clarinett i töm och gick med Movie, sen nattning av hästarna och en semla till kvällsfika. Årets första semla faktiskt! Verkar bli en kall helg men jag hoppas på att få lite hästjobb gjort ändå. Tycker att det blir kallt varje gång jag har ledig helg! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0