Kall lördag igen!

Såklart kallt när jag har ledig helg!

Dagens lektioner flyttades redan igår till söndag eftersom det skulle vara kallt. Jag gjorde första svängen i stallet och sen kokade jag ägg och tog långfrukost! När jag var upp första gången var det 3 grader i köket, galet kallt! Blir så när man inte tokeldat och det är så här kallt, tidigare år har vi haft något el-element som stödvärme men inte i år. Som tur var blev det varmare inne under dagen! 

Tillbaka i stallet när solen var framme och det kanske bara var 16-17 grader. Tog Grå i töm och red Chokladen på slingan. Sen kom Linda och hjälpte mig att plocka ut Lemonaden ur boxen och ställa henne i boxen bredvid. Tanken är att avvänja Bob nu och vi börjar med att ha dom i varsin box någon dag.

Linda stannade och åt hos oss. När hon åkt så bokförde jag lite innan det var dags för kvällsrycket. Hjälpte Nisse att dra ut ett par balar i hagarna och sen till mitt stall där jag gick med Movie. I dag gick vi på banan och gick lite över bommar bland annat. Dags att förlänga promenaderna något och till veckan även tömköra lite, fast fortfarande i skritt då. Sen nattning av hästarna. 

Satte igång svt play när jag kom hem och tittade först igenom bidragen från melodifestivalen och sen världscuphoppning. Nu hoppas vi på mildare väder i morgon!

Grå i solen! Jag hade skottat fram bommarna så vi jobbade med dom. 

Blek sol på Chokladens runda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0