Inte vår än!

Det blir inte vår i februari om man bor i Norrland. Därför är vårväder i februari inte bra, det gör bara att det blir isgata och skare resten av vintern! I dag har vi haft vårväder med 7 plusgrader, sol och blåst, men nu i kväll är det snöstorm i stället så det blev inte vår i dag heller!

Trött i morse efter att jag var upp och kollade hästarna mitt i natten. Men kom igång med att gå igenom hagen för de hästar som ska komma i helgen, och gick även runt Lindas hästars hage. Sen red jag. Är det inte lite typiskt att det inte blåst på morgonen och förmiddagen när jag höll på med hagarna men började precis när jag tog in Wasabi?

Red i alla fall lite lätt på Wasabi, även Grå fick gå på banan och jag satte huva på henne eftersom hon inte gillar blåst. Fungerade ganska bra i dag. Red sen Clarinett på slingan hon var seg när jag började men blev pigg och studsig innan vi var klara. Gick även med Movie innan jag åkte till Nisses stall och red islänningen. Red han i snön i sommarhagen där vi ridit förut och lite på vägen, han brydde sig inte om blåsten! 

Sen middag, lite bokföring och sen i väg för en lektion och en tömkörning av en ponny, och sen tillbaka i stallet så red Linda träning på Bea. Som tur var blåte det inte då! Pysslade lite med Bob, borstade och tränade med grimman. Sen kväll, tänkte baka kladdkaka men energin räckte inte så det blev duschen och sängen i stället. Och nu är det snöstorm ute! 

Wasabi efter ridning! Soligt och fint! 

Taggad Grå innan ridning! 

På slingan med Clarinett! 

Islänningen efter ridning! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0