Hovis dag!

Jag är mycket riktigt trött i kväll med, men det har gått jättebra med allt så egentligen skulle jag inte behöva vara så trött!

Uppe tidigt i morse, lastade först Clarinett och Movie, och sen Bea, och körde till Nisses stall. Var där i så god tid att jag hann dricka en kopp kaffe innan hovslagaren kom, den här hovslagaren är väldigt punktlig och har kommit i tid alla gånger utom en, då ringde han en timme innan och förvarnade om att han skulle bli sen eftersom han fick ta en akutgrej på en häst innan. Skoningen gick bra med alla hästarna, det blåste rejält på dagen så lika bra att stå inne i ett stall hela dagen! 

Sen körde jag tillbaka dom och tömkörde Cizmet. I dag fungerade det direkt att tömköra på spåret, göra halt och styra lite, så då bytte jag sida! Vi har hittills bara varit i vänster varv och jag har varit på vänster sida, tog höger sidan i dag och det var som att börja om på ruta ett! Nu hade jag faktiskt inte räknat med annat, det är så det brukar vara, men det gick också, precis som väntat, fort att hitta det även i höger varvet!

Sen tryckte jag in en bal i en hage innan jag gjorde köttbullar i pastasås med spagetti till middag. Efter det i väg på ett par lektioner och så provade jag sadlar på en ponny. Blev återigen påmind om hur svårt det är att prova sadlar, det är verkligen skitsvårt!

Plusgrader och blåst, givetvis ger det is och halka. Snön tinar bort och blir hård, vi som hade det så fint! Känns mer som slutet av mars än februari, men det kommer inte bli vår nu heller och man kommer att bli besviken!

Bea skos! 

Movie på väg hem i transporten! 

Cizmet tränar tömkörning! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0