Heldag i kylan!

Jag har ridit 4 hästar och tömkört 3 hästar i dag, kanske inte så konstigt att jag är trött?

Blev kallare igen, skönt i solen men kallt i skuggan, -15.5 på kvällen. På måndag ska det vara en massa plusgrader igen, är verkligen ett riktigt jojo-väder! Jag började med att skotta fram några bommar på ridbanan till söndagens träning. Sen drog jag igång och red!

Först ut Wasabi som det är en och halv månad sedan sist jag red, hon har varit väldigt frustrerad och energisk sen dess men börjar tagga ner igen. I dag satt jag upp och skrittade lite för känna efter lite bara, och hon höll sig på mattan. Sen red jag dressyr på Chokladen och red Grå på spåret bredvid banan. Det låter lättsamt men hon var spänd och blev frustrerad över att det var tungt i snön så jag hade lite att jobba med. Sen till Nisses stall och red islänningen. Red samma sväng i sommarhagen och snön som vi red med sällskap i tisdags. Nisse gick med oss ner till vägen men sen klarade vi oss själva, han skötte sig så bra!

Gjorde pizza till middag och sen i väg och tömkörde två ponnyer. En lektion blev inställd pga kylan, så sen till stallet där jag gick lite med Movie och sen tog Bea i töm åt Linda. Nattade hästarna och nu tidig kväll eftersom jag är trött. Men det kanske man får vara efter en heldag ute i kylan?

Utsikt från Wasabi! 

Wasabi i solen! 

Innan avsittnibg från Grå! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0