Fredagsstress!

Att få ett sms på morgonen med en förfrågan om att börja en timme tidigare är inget bra tecken inför en lönefredag!

Jag tackade nej, kände inte att det var värt att ändra mina planer och stressa för en timme extra. Vi är ofta en kort på fredagar och jag har länge föreslagit att vi ska vara en extra alla fredagar över dagen, men det har inte gått hem så lite får de skylla sig själva! I dag var vi dock två kort nästan hela dagen, och dessutom lönefredag...

Jag började i alla fall i stallet. Släppte ut Movie och Forzett som hade en nyöppnad bal i hagen och höll sig väldigt lugna! Sedan började jag på med tömkörning av Cizmet. I dag kändes det som vi mest stod och tittade på varandra, eller att hon gick efter mig, i stället för tvärtom. Men lite föll polletten, kanske inte på plats men åt rätt håll, och jag tror att det nästa gång kommer gå mycket bättre. Det kommer bli mycket tömkörning för henne nu innan jag börjar rida för hon behöver acceptera och förstå bettet bättre och hitta bjudningen, precis som det brukar vara alltså.

Red Zayats sen, först lite runt träden bredvid banan och sen på det upptrampade spåret där. Då snöade det men sen när jag var på jobbet var det sol och fint! Jag var väldigt trött när jag kom hem från jobbet, men snabblagad mat och sen tog jag Wasabi i töm. Hon fick jobba med att verkligen gå fram i traven, och med att ta yttertömmen. Nu ladda för ny jobbdag i morgon! 

Cizmet i tömmarna! 

Zayats öron när vi red på spåret! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0