Fettisdagen!

Effektiv och bra dag igår! Med sol, många hästar jobbade och semla!

Började med mockning av två lösdrifter och sen drog jag igång med hästarna. Först ut Cizmet, den nya basjkiren som kom samtidigt som Zayats. Hon är 4 år och ska vara inriden men lite oklart vad hon gjort så vi ska börja om från början. Longerade igår vilket gick väldigt bra förutom att hon är väldigt orolig i munnen och med bettet, det kommer jag att få jobba med att hon ska acceptera bettet och följa det. Sedan red jag Zayats, hon kändes ju lite osäker när jag satt upp i fredags men igår kändes hon avspänd och bra med mig. Vi red lite lätt på banan i skritt och trav. 

Sedan Wasabi, hon fick fortsätta träna på travjobbet och så red vi skänkelvikning i skritt. Sist ut i den omgången var Grå, hon bockade väldigt i galoppen men var annars rätt bra. Åkte sedan till Nisses stall och tömkörde islänningen. Han hade inte gjort något på ett par veckor och jag var lite osäker på underlaget. Men han jobbade på väldigt fint i töm och det är otroligt stor skillnad mot när jag tömkörde första gångerna!

Sen middag, kotletter i gräddsås och potatis. De lektioner jag egentligen skulle ha blev inställda eftersom de hade isbana, i stället åkte jag till en av grannarna och hade en lektion. Efter det träffades jag och Linda i stallet och vi red ut med Clarinett och Bea. På dagen hade drt varit soligt och ganska varmt men det var lite kyligt på våran kvällstur. Avslutade sen med longera Lemonaden, skulle se om jag kunde ta henne till banan utan att Bob upptäckte henne och började gnäggade. Tog en liten annan väg till banan och det gick väldigt bra, så nu kan vi förhoppningsvis fortsätta igångsättningen. 

Efter stallet blev det såklart en semla, kände verkligen att jag gjort mig förtjänt av den! Ny ny dag, sol och -10 minusgrader, blir nog en bra dag!

Bob hade frukostvila! 

Cizmet på banan! 

Zayats! 

Och Wasabi! 
Och Wasabi efter avsittning! 

Grå på väg ner till stallet! 

Islänningen i töm! 

Och kvällens avslutning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0