En massa snö!

Nu är det riktig vinter igen med en massa snö! Såklart blev det inte vår i februari i år heller! Men jag är nöjd med att ha en massa snö att rida i igen!

Det snöade hela dagen igår och i natt, jag jobbade men tömkörde Movie på morgonen innan jobbet. Och sedan på kvällen red jag Chokladen, hon var riktigt pigg i snön på banan!

I dag är det inte bara fettisdagen utan även invigningen på Röros-marknad. Jag och Nisse hade hoppats på att kunna åka dit och titta när alla forbonde-ekipage kör in, Nisse har varit där och sett det några gånger men inte jag. Men tyvärr räckte inte pengarna denna gång, hoppas att det är bättre nästa år för det skulle verkligen vara roligt att se. Lite less på att det är så ojämnt med pengar, och att jag nästan aldrig törs boka in något veckan innan lön eftersom det inte alltid finns pengar till att tanka bilen då. Men å andra sidan är det många som har det tufft nu och man ska vara glad att man klarar sig. Att få bo så här med hästarna är ju värt väldigt mycket bara det! 

Chokladen i mörkret och snön på banan igår kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0