Bortblåst helg!

De senaste helgerna jag varit ledig och bara tänkt rida har det varit kallt, den här helgen har ridningen i stället blåst bort!

Var up tidigt och kollade hästarna, kändes bra i mammahjärtat när Bob och Juliette stod ihop eftersom Juliette hade varit sur mot honom igår. I dag har de kliat varandra, sovit samtidigt och varit bra kompisar, Bob har fått två toppen-tanter att bo med!

Det har blåst ordentligt i dag, nysnön som kom i fredags har yrt omkring och det har varit rätt trist trots sol. Tog Zayats i töm, vilket kändes lugnast i blåsten. Red Clarinett på slingan och longerade Wasabi. Wasabi lyckades trampa sig när jag tog ut henne från hagen. Blev lite stökigt när jag skulle ta ut henne eftersom Lemonaden drog igång ett race inte bara en gång utan två, precis när jag försökte ta ut Wasabi genom grinden. Tror att hon trampade sig då, men det är ju bra att drt är snö så det går nog bra. Lemonaden var nig sugen på att jobba lite men får vänta någon dag till, är rädd att Bob ser henne och drar ut från hagen. 

Eftermiddagens markarbetsträning blev inställd och i stället följde Linda med och åt hos oss. Nisse gjorde fläskpannkaka. Eftersom blåsten inte gav med sig, förrän sen på kvällen, så tog jag lite vila och tittade lite på VM-finalen i hoppning från 1990 innan nattning av hästarna.

Nu hoppas jag att det fortsätter vara lugnt i hagarna, att det blir bättre ridväder och att jag hinner med mer hästjobb i veckan! Nu ska jag fortsätta titta på RyttarVM från 1990, det var det året drt gick i Stockholm. Jag ville åka dit men var ju inte så gammal så fick inte åka!

Bob och Juliette verkar ha blivit kompisar! 

Zayats fick jobba i blåsten! 

Clarinett hade vind i manen i dag! 

Bob igen! Bilden på Wasabis sår ska ni få slippa se! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0