Blåsväder igen!

Det fina vädret som var på morgonen gick över till moln och snö, och så blåste det kallt dom sjutton! Inte lika mycket energi som igår men nästan lika många hästar gjorda!

Mockade den tredje lösdriften först och sen började jag med hästarna. Tömkörde Movie ner till granngården, hon var ganska så stökig på tillbakavägen så tömkörde upp på banan och avslutade där med lite mer ordning och reda! Sedan longerade jag Cizmet, i dag med sadel och så provade jag ett annat bett! Fortfarande orolig i munnen men verkade mycket nöjdare så fortsätter med det ett tag till.

Red Zayats, mycket övergångar såklart för att testa gas och broms men även lite mer travjobb i dag. Sen red jag Chokladen på slingan innan jag åkte till Nisses stall och red lite på islänningen, men vid det här laget blåste det ganska mycket och han var spänd.

När jag kom in hade Nisse fixat mat så det var lyxigt! Kvällspresset i stallet så tog jag Clarinett i töm och packade lite inför morgondagen. Sen hjälpte Nisse mig fylla luft i däcken och så bakade jag chokladbollar att ha i bilen i morgon! Jag har ont i magen i kväll men det är nog lite oro för i morgon, jag hoppas att det släpper av sömn!

Movie nere hos grannhuset och spanar upp mot våran gård! 

Cizmet med sadel! 

Chokladen på slingan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0