Blåst och plusgrader!

Sjukt trött efter den här dagen! Misstänker också att jag kommer att vara lika trött i morgon kväll då jag har mycket i morgon med...

I morgon ska vi sko och då går det mycket energi till att transportera hästar och att oroa sig för att de inte ska sköta sig med hovslagaren. Ja jag är nojig, och speciellt kring skoning som är ett stressmoment för mig. I dag är jag trött för att vi, som vanligt skulle jag vilja säga, var en kort på jobbet. Måndagar är ganska intensiva när vi är fyra som jobbar och i dag var vi bara tre. Jag är väldigt less på att vi så ofta jobbar kort, det är stressigt och jag tål inte stressen!

I alla fall så tog jag Zayats i töm på morgonen, och Clarinett på kvällen. När jag jobbade Clarinett i töm hade det börja blåsa och hon var ganska stökig. Förutom blåst så är det en massa plusgrader och det vill jag inte ha än. Dessutom lite oroligt på gården i kväll, en häst var på fel sida staketet när jag kom dit (men inte när Linda var där en dryg halvtimme innan). Så lagat och förstärkt hagarna i kväll, men det är ström på trådarna och jag misstänker att det annars hade varit fler ute. Men jag gillar inte blåsten som både gör hästarna oroliga och gör att saker åker ner över staketen. Håll tummarna för att det håller sig lugnt!

Gullig Zayats efter töm jobb på morgonen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0