Återbesök!

Sjukt trött efter en lång och intensiv dag där jag knappt sett mina egna hästar! Jag borde visserligen vid det här laget veta hur dom ser ut...

Dagen började lite knackigt, eller egentligen inte. Jag var i god tid i stallet och vattnade och fixade, i god tid på Hammarn för att hämta transporten jag skulle hyra. Då hade kulhandsken på den frusit! Som tur var fick jag hjälp av svärsonen till henne som hyr ut och det löste sig, dock inte olika god tid längre.

Fixade Movie, Nisse skulle hjälpa mig att lasta och sen var tanken att jag skulle åka ensam. Förra gången vi var i väg lastade jag henne själv men hade på känn att det inte var säkert att det skulle gå. Nisse kunde inte komma in i sin bil, han fick klättra in så kom precis när jag ledde upp Movie till transporten. Movie var inte på humör att åka någonstans, hon ville inte bli lastad. Hon har en del humör kan man säga, men fick såklart ge sig! Dock kändes det inte som läge att åka ensam när hon inte var på humör. 

Så han fick åka hem med hunden som han hade med sig och lite snabbt fixa i ordning hemma. Till slut kom vi i väg, kändes som en evighet men var inte en halvtimme senare än jag hade tänkt (och då i god tid), väglaget var rätt bra även om jag ändå körde lugnt och vi kom kanske 2 minuter sent, och fick ändå vänta en kvart. 

Movie var mycket bättre vid både longering och böjprov. Fanns en liten, liten reaktion kvar på ett ben, var nog knappt en halv grad, men veterinären i samråd med ägaren bestämde att hon skulle behandlas om på det benet men med ett mildare kortison. Så nu en vecka vila med promenader och sen igångsättning. Det blir intressant! 

Movie ville inte åka hem heller direkt, men Nisse lyfte typ in henne till slut så jag är glad att han var med. Tror att hon var trött efter lugnande och allt stök på kliniken, var mycket hästar och folk där i dag. Men hon  har ändå stått som ett ljus i transporten och snäll att köra. Hemma igen ställde jag henne och Forzett på varsin box till i morgon. 

Sen snabb middag, stekte upp bacon och makaronrester vi hade ihop med creme fraiche, och sen körde jag tillbaka transporten. På hemvägen stannade jag och tömkörde två ponnyer och sen tillbaka i stallet så red Linda träning med lite hoppning. 

Helt slut nu och ska försöka ladda upp inför jobbhelg och lönefredag! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0