Alla hjärtans dag!

Igår katastrofväder, i dag härligt vårvinterväder! Sol, vindstilla, minusgrader i morse och i kväll, plusgrader på dagen. Perfekt vårvinterväder, synd att det blivit is och hårt bara!

Det går faktiskt att röra sig på gården även för barfotahästarna även om man får vara försiktig och ta någon omväg. Så efter att jag hade mockat ena lösdriften så var det dags för Zayats att börja jobba. Hon kändes hemtam när jag tog ner henne till stallet och gjorde i ordning, 8 månader sen sist vi jobbade. Longerade henne lite lätt med sadel i dag. Vilket mest att hon skulle komma in i rutinerna igen, känna att vi kom igång lite, kolla sadeln och se hur Cizmet tog att bli lämnad i hagen, och allt det gick bra!

Sedan red jag först Wasabi, traven som varit svår lossnade rejält i dag och har nog inte varit så bra sen i somras! Sedan red jag Chokladen på slingan och red ut med Clarinett. Clarinett har ju skor runt om och det är bra nu om man ska ut på vägen. Avslutade med att ta Lemonaden i töm, det var också längesen, tror att det var i mars i fjol jag ställde av henne innan fölning en. Roligt att komma igång med alla nu!

Sen gjorde jag kassler i ugn med ananas och chiligrädde, så mycket 80 tal men så gott! Jag hade till alla hjärtans dag köpt en chokladask med hjärtan och varsin minitrisslott vilket passade bra till kaffet efter maten, Nisse vann 30 kr så det var ju en vinst! 

Sen i väg och tömkörde två ponnyer i halkan innan jag var tillbaka i stallet för att gå promenad med Movie och natta hästarna. Sen har jag skrivit fakturor och nu tror jag att det blir en Beckfilm som avslutning på den här dagen. Känns som att jag kommer bli sjuk, och det har jag inte tid med nu! 

Bra kattväder i dag så Doris var ute! 

Wasabis öron alltså, det är som att de har ett eget liv! 

Efter ridning så står hon där man ställer henne, även om jag går i väg så står hon kvar! 

Från ridningen med Chokladen, härligt väder! 

När jag kom tillbaka i hagen var Wasabi och Lemonaden trötta! 

Hö i pannluggen! 

Tråkigt före på Clarinetts tur, men med broddar fungerade det att rida i alla gångarter! 

Lemonaden tillbaka i jobb igen! 

Bob fick testa att ha på sig schabrak i kväll. I ha konstigheter sa han, desto svårare att fota honom... Se nästa bild också! 

På grund av halkan törs jag inte släppa ihop honom med tanterna än. Men förhoppningsvis inte så långt bort! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0