Vintersolståndet!

Nu har det vänt, nu blir det inte mörkare! Även om det dröjer lite till innan det märks av så är det skönt att det faktiskt vänder nu, jag verkligen ogillar mörker! 

Jobbat heldag och började tidigt, longerade Lemonaden innan jobbet ändå. Lemonaden har hamnat lite vid sidan den här veckan då det blivit annat varje gång jag skulle ha ridit henne, förra veckan blev det dessutom bara jobb i töm mest pga vädret. Så för mitt samvete skull blev det en snabblongering i dag. Men det dåliga samvetet försvann snabbt när jag insåg att hon var jättefin i ryggen, mjuk i musklerna och jämn, bättre än på länge! Det här sporadiska jobbet har gjort henne gott! 

Givetvis kaos och rörigt på jobbet en dag som denna, så trött när jag kom hem! Gjorde mat, färdiga revbensspjäll med kokt potatis och rödbetssallad. Sen till stallet och red Lillebror som inte riktigt var på hugget i dag. Han var tramsig, rädd för grejer och blev lite bäbis, kunde helt plötsligt inte svänga i trav... Nu blåste det visserligen och var mörkt, men jag tror att det är ett litet "bakslag" på att han utvecklas så otroligt mycket på kort tid. Så gjorde ett lätt jobb i dag, red övergångar till och från trav, och vände en massa i trav. Nu får han två dagar vila i helgen så hoppas jag att han är på hugget igen i veckan. 

Longerade Clarinett, längre räckte inte energin. När mina och Nisses hästar var nattade så blev det glass till kvällsfika. Nu är det bara en dag kvar till jul! 

Inte så bra bilder i dag, Clarinett! 

Och årets julkort! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0