Julstorm!

I dag var enda dagen jag är ledig innan jul, jag hade inte planerat något annat än att rida en massa eftersom det kommer bli lite sämre med dt resten av veckan. Då blir det såklart blåst och halv storm! Så typiskt! Nu blev det en bra dag ändå, men inte alls som jag planerat!

Det blåste ordentligt men planen var att tömköra lite, hästarna var som popcorn i hagarna. Jag fixade lite med en hage som behövde lite åtgärder och så mockade jag en lösdrift. Där någonstans kom Nisse och undrade om jag ville följa med till Sollefteå och äta lunch. Eftersom det ändå var skitväder och inte gick göra så mycket så följde jag med! 

En kompis till Nisse från Skellefteå var i Sollefteå för att lämna en traktor och ville äta lunch, de hade inte träffats på länge. Han har givetvis hästar också. Så vi åt lunch innan han åkte vidare hemåt igen. Vi handlade på Granngården så nu har jag spån och kraftfoder så jag klarar helgerna. Sen var vi på den stora Icabutiken i Sollefteå och köpte bröd, och sen hemma igen var vi till våran Ica också och köpte julklappar till Nisses systersons barn, så nu är alla julklappar klara. 

Laddade om med kaffe och sen till stallet. Tog Lillebror och Clarinett i töm, det blåste fortfarande lika mycket så blev inget med avancerat. Gjorde sen risalamalta till kvällsfika så nu är jag rätt mätt... 

Nu väntar fyra arbetsdagar och sen är det jul! Förhoppningsvis blåser det inte i morgon så jag kan rida lite också!

Lemonaden, Wasabi och Chokladen, tre popcorn i hagen! Lemonaden och Wasabi är nog värst på att studsa runt i hagen, oavsett väder! 

Lillebror i kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0