Bättre efter jul!

Tre veckor till jul och första advent i morgon, jag längtar tills julen passerat och vi kommit över å andra sidan. Det mesta blir lättare efter jul!

I morse tog jag Zayats i töm innan jobbet, och efter jobbet, och fläskpannkaka till middag, så hjälpte jag Linda med Iowa. Även i dag satt hon på honom och han kommer nu gå vila fram till jul. Vi har verkligen inte stressat med honom, han har fått flera korta vilor pga väder och när Linda varit sjuk, och han är bara jobbad några dagar i veckan. Ändå har vi (eller mest Linda då) hunnit med att  löshoppa honom, han är tömkörd i skritt och lite trav, longerad och van vid sadel och träns, och hon har suttit på honom! Är ju ganska bra på två månader! Han är värd lite vila nu!

Sen tog jag Grå i töm. Hon var ganska stökig innan men lugn i jobbet. Sen gav jag upp för i dag. Skulle egentligen ha tagit en häst till, men det är kallt, jag är inte helt kry och orken får vara dålig den här tiden på året. Det blir bättre efter jul! I alla fall hoppas jag på det.... 

Zayats i morse! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0