Sista semesterfredagen!

Så skön semesterdag i dag! Sol, hästar, ridning och målning!

Grå var först ut i dag, tömkörde henne på vägen. Sen red jag Chokladen så hon fick galoppera uppför backarna och Clarinett fick skritta i trollskogen! Fortsatte ner till andra betet där Forzett fick gå lite i töm innan jag sen ledde upp henne och Zayats till det andra betet. Så nu går de i stona gamla hage, de tycker nog att de fått en enorm hage!

Målade lite, håller på med baksidan av boxarna vilket innebär att stå och vingla på en stege (dessutom med massor av "rallarrosdun" som kittlas överallt där de landar), är absolut jobbigaste delen att måla men det behövs verkligen och blir stor skillnad.

Fortsatte upp på Ica, hämtade ut regntäckena jag beställde och saltstenar eftersom de regnade bort förra veckan. Jag kan säga att jag verkligen inte längtar till fredagsstressen eller jobbet överhuvudtaget. Det var som vanligt lite för lite personal... 

Hem, gjorde lättsam mat. Sen tillbaka och fortsatte måla, halva baksidan gjord nu. Men gav upp och åkte till hästarna i stället. Red Zayats, började lite försiktigt i korsningen och när det kändes bra så red vi ut en minitur. Inte långt men jag ville kolla att hon gick i väg, och gick att vända hem, testade att trava lite också. Förra sommaren red jag ut henne ensam någon gång men i vår har det inte gått då hon tagit väldigt stort ansvar över Cizmet, när hon har gnäggat och varit orolig i hagen har Zayats blivit spänd, orolig och inte velat gå i väg. Hon har inte samma ansvar för Forzett (som dessutom är väldigt lugn själv i hagen), så nu hoppas jag att det ska lossna. Kändes bra i dag i alla fall!

När alla hästar var vattnade så blev det en cider till kvällen och nu natt! Intensiv dag väntar i morgon!

Grå på promenad! 

Chokladen på väg ner för backarna! 

Clarinett innan ridning! 

I trollskogen! 

Forzett i töm! 

Ny hage för Forzett och Zayats! 

Doris! 

Zayats på tur! 

Chokladen testar sitt nya täcke! Så snyggt, jag hoppas att passformen ska vara bra då det är lite annorlunda med resår runt halsen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0