Så less på regn!

Så jäkla less på regn nu! Allt är blött, all mark är vsttensjuk eller lerig och jag längtar efter solen! Det måste sluta regna någon gång!

I dag hovslagardags och jag hämtade först upp Chokladen och Clarinett från betet, och sen skoddes tre hästar och Juliette fick på sig sin tappsko. Det gick väldigt bra i dag, både Wasabi och Chokladen skoddes (fram) utan Domosedan, gick dock en halv hink kraftfoder.

När skoningen var klar körde vi ner Wasabi till betet och de andra tre till gården, de får gå där till på lördag. Sen gjorde vi mat och åt innan Linda åkte hem. Jag bokfördeclite, upp på byn och handlade, tankade och hämtade transporten. Sen ner till betet och tömkörde Zayats, vi gick i väg från betet och hittade en grusplan dom var ganska torr och fast. Lite spännande att ta sig ner till betet nu då det blivit ett stort hål i vägen över en bäck, men gick bra i dag i alla fall.

Sedan upp på gården där jag red Clarinett. Jag ska inte rida henne på banan dagen innan tävling, blir lite stressad och ställer för höga krav, men nu gjorde jag det och får försöka släppa att jag inte fick igenom jag ville. Plockade ihop alla grejer och slog en kasse gräs med lien till transporten i morgon. Nu sova och ladda om! 

Juliette och Chokladen i ny hage på gården! 

Hålet i vägen på väg ner till betet. 

Zayats i kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0