På resande fot!

Jag och Nisse har aldrig varit på semester tillsammans tidigare, när vi varit iväg har det varit på premiering eller liknande, och vid ett par tillfällen en enstaka hotellnatt. Men nu är vi i väg!

Väldigt mycket ångest för att komma i väg. Det är ju inte helt lätt med gårdarna fylla med hästar. Men vi kom i väg igår förmiddag, jag körde ner det blev väldigt lugnt speciellt som att det bitvis vräkte ner så mycket regn att det var som att köra i en bassäng. Vi gjorde några stopp också och körde lite fel på slutet men kom fram vid 21-tiden igår kväll.

Vi är i Vråka! Det ligger utanför Gamleby och här bor uppfödaren till Nisses första halvblid (Clarinett och Forzetts mormor), här bor även Rollcat (Nisses uppfödning som är accepterad hingst) och hans ägare som driver verksamhet här. Så igår började vi givetvis med att titta på stallet, hälsa på Rollcat, ett föl till honom och två släktingar till Clarinett. I dag ska vi kolla på fler hästar givetvis! Men vi ska också åka och titta på hopptävling!

Joggade Clarinett lite i töm igår morse innan vi åkte. Hon var inte alls på humör, hon tyckte nog att det var för tidigt. Tror att hon kommer vara mer än nöjd med några dagars vila nu! 

Framme i Vråka! Vi bor på bygdegården, den ligger så nära stallet att det är det taket ni ser bakom bilen! Snacka om perfekt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0