Nästan regnfritt!

Nästan inget regn i dag, men såklart en skur precis när jag red! Men i jämförelse med resten av veckan så var det en uppehållsdag.

Däremot har det blåst rejält i dag! Stormvindar! Jag började även i dag med att laga vägen. Sen ner till hästarna som var spända i blåsvädret. Tog Lemonaden och Wasabi i töm. Red en liten sväng på en dpänd Choklad och sen rdd jag hem Clarinett för att rida på banan. Hon var rädd för allt på väg dit, lite riden och blåsten gjorde väl sitt till. Väl på banan fan s det mycket att jobba med, hon blir inte lösgjord av att rida i skogen så finns mycket att jobba med när man kommer på banan. Såklart var det nu det regnade, och blåste, så vi var blöta när vi red tillbaka igen men då betydligt mer avspänd och inte rädd för något!

Sen hem och åt innan en lektion hemma och sen i väg för ytterligare två lektioner. Hann även handla fika till hovslagaren där emellan. Efter lektionerna fixade Linda och jag i ordning i Nisses stall och sen körde vi dit Wasabi och Juliette för morgondagens skoning. 

Hoppas på ytterligare en regnfri dag i morgon, men prognosern säger något annat.... 

Lemonaden i töm! 

På väg hem med Clarinett, nyregnat! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0