Bokföringsväder!

Regn en hel dag till, det var verkligen inte vad vi behövde! La ner alla ambitioner direkt om att få så mycket vettigt gjort i dag, men det blev ändå med tanke på det en ganska okej dag.

Första som hände på förmiddagen var att jag var med om smidigaste infångandet av rymligare någonsin! Nisses granne hörde av sig att det var två hästar på gräsmattan. Vi åkte dit med bilen, jag vevade ner rutan på passagerarsidan, skakade en hink med kraft och hästarna följde efter bilen till ingången till hagen. Så smidigt! 

Hemma eldade jag lite skräp, fodersäckar, kattsandskartonger och sånt, och passade på att måla lite. På framsidan stallet så det var tak. Fungerar ganska bra men nu är färgen slut! Sen blev det bokföring några timmar, det enda bra med det här vädret är att sånt blir gjort! 

På eftermiddagen skulle vi åka och äta, och det var även loppis där som jag tänkte kunde vara kul att kolla på. Men precis när vi skulle åka så hade stona ramlat ut igen och jobbade extra som gräsklippare åt grannen. Så det var bara att fånga in dom igen, och ta in de andra hästarna som gick i samma hage. Så detta gjorde att vi missade loppisen, men vi fick mat i alla fall! 

Sen kladdade jag om och åkte och red hästarna hemma. Då slutade också regnet så jag slapp regnjacka. Red Clarinett och Chokladen, båda fick träna på vattenpölar på banan. Clarinett jobbade jag igenom galoppen ordentligt på och Chokladen fick fortsätta jobba från gårdagens jobb. 

När hästarna var kollade så åkte jag och Nisse till Linda. Jag lånade duschen och vi fick fika. I onsdags var det strömavbrott här och då brann vattenpumpen, när de satte igång strömmen igen så blev det flera igångsättningar och det var tydligen inte bra, så vi är utan vatten. Väldigt opraktiskt men förhoppningsvis snart åtgärdat. 

Nu ladda för i morgon, förhoppningsvis bättre väder men inte så rolig semesterdag! 

Clarinett efter sitt pass! 

Chokladen väntar på kraftfoder! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0