Ändrade planer!

Det går inte att planera med hästar! Jag hade en så fin plan för gårdagen, men det blev ju inte alls så!

Planen var att rida Chokladen hemma först, sen hade jag en ide om hur jag skulle kunna rida Zayats och Lemonaden nere vid betet, på kvällen skulle jag och Linda rida ner hästarna från gården och flytta dom till det gamla betet. Men Clarinett och Chokladen tog saken i egna hovar, de hade gått ner själv på natten och gått in i hagen hos sina kompisar. Synd bara att de lämnade stackars Juliette själv på gården!

Så ny plan! Jag tog först Zayats, medan allt var lugnt, ledde upp henne till korsningen och hade med mig en liten pall. Longerade lite först och red sen lite i korsningen och ner mot betet. Hon var spänd men inget tjafs! Sedan ledde jag upp mina ston till den förra hagen de gick i. Där har det växt upp så de får gå där några dagar medan jag river och bygger ny hage. Zayats och Forzett fick gå över till hagen där stona gått.

Sen upp på gården och red ner Juliette så hon skulle slippa stå själv hela dagen till Linda jobbat klart. Jag har bara ridit henne ett par gånger men hon är väldigt snäll, och det är ju tur det för det stod fem thailändare och röjde sly i kraftledningen precis vid vägen när vi gick förbi! Hon vickade inte ens på ett öra! Kan tänka mig scenen som Clarinett skulle ha ställt till för att gå där!

Då var det bara att byta om och åka till tandläkaren, jag verkligen hatar att gå till tandläkaren men en lagning hade gått sönder. Som tur var på en rotfylld tand så det gick lätt, men ändå dyrt! Åkte även och köpte färg och handlade lite mat. 

Hade en träning på väg hem. Till sen middag hade jag köpt grillad kyckling och färdig potatisgratäng, det var så gott! Blev sent innan jag kom till hästarna igen men red en liten sväng med Lemonaden. Så skönt med en regnfri dag men jag saknar de ljusa kvällarna! 

Nu ny dag och himlen är blå! 

I den här hagen var det 3 hästar på söndagkväll men 5 på måndagmorgon.... 

På väg ner med Juliette 

Och på kvällen liten tur med Lemonaden 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0