Veterinärbristen!

Det är inte roligt när djuren blir sjuka, ännu jobbigare när det är svårt att få ut veterinär och de dessutom inte kan göra så mycket utan tycker att man ska åka till Ultuna.

Bea är fortfarande inte bra, febern något bättre nu sedan igår kväll men magen inte riktigt igång än. Proverna visar på infektion men de kan inte ge penicillin utan att ta prov vilket penicillin och vara säker på vad det är för infektion, och de proverna gör de inte i fält. Besvärligt läge!

Förutom pyssel med Bea igår så jobbade jag på med mina hästar. Zayats red jag i snön bredvid banan, fortfarande ganska mycket snö kvar där! Cizmet longerade jag först och red sen lite på banan, det kändes jättebra! Clarinett gick jobba i töm och jag red Movie på banan. Banan börjar tina fram men är väldigt blöt!

Jag hade en massa lektioner på kvällen, samtidigt som veterinären var ute hos Bea. När jag kom tillbaka till stallet så försökte vi få i Bea vatten vilket är prio nu. Så blev sen kväll igen, jag blev snorig och hängig igår men misstänker att det är trötthet och påbörjan på allergi som dragit igång det så jag hoppas att det går fort över. Nu ska jag åka till Bea så Linda får sova lite.

Zayats ute i snön

Vårtecken, tussilago och delvis tinad bana 

Doris myser i solen

Clarinett i snömodden och blötan på banan 

Movie! Fantastiskt väder igår! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0