Vårväder!

Regn i morse, sen sol, sen moln och så lite mer regn. Och mest av allt blåst. Typiskt vårväder! 

Igår kväll såg jag att Lemonaden var svullen i ett ben och hade ett litet sår nedanför knäet. Men det var sent, alla var trötta, och såret satt varken riskabelt till eller såg farligt ut, så jag lät det vara då. Men i morse när jag hade mockat lösdriften så drog jag fram vattenslangen från dess vintervila och spolade benet ordentligt, plus sår tvätt. Hon är ganska svullen men mina prinsessor svullnar lätt upp. Jag longerade henne lite och hon är inte halt, syns inget alls, och svullnaden gick ner lite. Nu blir det kylgele i några dagar. 

Sen tömkörde jag Wasabi ute i snön, banan är blöt och slaskig så då kan vi utnyttja det sista av snön. Med Cizmet gjorde jag som förra gången, tömkörde lite och sen satt upp och styrde runt lite på banan. Hon är inte brydd för vattnet och stannade gärna för att plaska och leka i vattenansamlingarna. Red även Zayats, lugnt jobb även i dag då ju banan är som den är. Men klockren på uppsittningen i dag och som vanligt att rida. 

Sen lite fika och i väg på ett par lektioner och så jobbade jag lite med ungponnyhingsten som ska visas i helgen. Efter det mat som tog alldeles för lång tid att göra så blev sen till stallet där jag skulle träffa, Linda. Vi red i alla fall ut med Clarinett och Juliette, och Clarinett var lätt studsig och gjorde diverse skutt och hopp. 

Nu ladda för Ica i morgon och sen hingstpremiering i helgen! 

Trött Clarinett på förmiddagen! 

Wasabi jobbar i töm i snön! 


Doris sutter på Zayats schabrak medan jag jobbar Cizmet. När jag kom tillbaka låg det bredvid pallen och i en vattenpöl.... 

Cizmet efter ridning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0