Skärtorsdagen!

Varit lite hängig och snorig i dag men inte rre än att jag kunnat hålla igång, ny hoppas jag att det är bättre i morgon!

På morgonen så tog jag först Cizmet i töm, och vi tömkörde bland annat runt träd i skogskanten. Sedan red jag Zayats och vi tog upp hopp utbildningenlute, jag hoppade henne lite i somras innan hon åkte hem sist, mst lätt och lågt i trav och nu är det ju dags att fortsätta med det. I dag dock väldigt små kryss i trav, men en början i alla fall.

Sedan red jag även Grå lite, mer än tre veckor sedan sist vilket märktes lite så jobbet gick bara ut på att få en bra trav i dag. Sedan lite lätt lunch och i väg till jobbet. Jobade 4 timmar i påskruchen och sen hem igen, gjorde middag och sen stallet. 

Jag och Linda red ut med Movie och Juliette. Movie hade alla slags vårkänslor och jag hade fullt upp för att hålla oss på rätt köl och riktning, ingen avslappnad tur direkt men de fick ju lite avrastning i alla fall. Nu ladda för ytterligare 4 dagar i påskhandeln! 

Cizmet tömkörs runt träd

Eftersom jag var halkigt i morse i backen till stallet så gjorde jag i ordning basjkirerna utanför deras hage. Och så fort man lägger fram några hästgrejer så är Doris där direkt! 

Zayats efter ridning! 

När alla hästar måste vara i samma hör av hagen trots att de har tre utfodringsplatser just nu! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0