Påskdagen!

Nu tinar snön i en jäkla fart, snart är det vår!

I morse red jag Wasabi, travade lite på banan och red sen på spåret. Efter henne longerade jag Chokladen, ville mest se hur hon såg ut. Hon fick två veckor vila men i måndags när jag skulle sätta igång henne igen så var hon inte fräsch och jag misstänkte hovböld. Har sett att hon rört sig bra i hagen och i dag såg hon helt ren ut, dags att sätta igång henne!

Kort dag på jobbet i dag så kom hem på eftermiddagen. Efter lite snabbfika så träffades jag och Linda i stallet. Vi red först ut med Bea och Zayats som fick pulsa snö, gäller att passa på nu innan den försvinner. Sen red vi ut en annan sväng med Juliette, Clarinett och jag hade Lemonaden som handhäst. Det gick faktiskt ganska bra även om jag hade min höger skänkel i Lemonadens bog hela turen!

Sen lite tidigare nattning av hästarna. Gjorde fläskytterfile (benfrikotlettrad) och champinjoner i grädde och kokt potatis, och vi drack för ovanlighetens skull varsin öl till. Det blev god påskmat! Sen tömkörde jag islänningen innan det blev äppelpaj och vaniljvisp till efterrätt. Nu är jag trött och mätt!!!

Wasabi på spåret i morse, då var det sol men det blev regn innan dagen var slut. 

Zayats och Bea i skogen! 

Clarinett och Lemonaden, och Juliette som lagt i hemväxeln och ligger före! 

20.30 på kvällen och tillräckligt ljust för att jobba islänningen i töm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0