Påskafton!

Jag har fortfarande fint snöunderlag men det är inte långt bort att min bana börjar tina av nu. Längtar så mycket efter bar ridbana, men känner också lite panik över att snön försvinner och att jag inte hunnit rida de hästar som är lite stökiga, och där snön är bra, tillräckligt mycket. Men våren kommer, oavsett om jag vill eller inte!

I morse tömkörde jag Cizmet, började på banan men tömkörde sedan ner på vägen, fortsatte vägen bort och upp nästa infart. Inte så lång tur men ett stort steg för Cizmet! I början var hon tveksam, ställde frågor och sökte stöd hos mig, sista biten upp på gården fick hon självkänsla och då tyckte hon inte att hon alls behövde mig. Då körde hon sitt eget race och lyssnade inte på halt eller proo, lite av det problemet jag hade i ridningen sist också. Måste klura lite hur jag ska kunna hålla hennes fokus på mig hela tiden. Men ett stort kliv för henne i dag!

Sen jobb och till middag blev det fläskpannkaka! Efter det stallet och jag red Movie på banan. Vi får börja lägga in lite galopp nu, men Movie var inte alls med på noterna för det först men efter några försök gick det bättre och vi kunde göra några fattningar. Roligt att vara igång lite mer men Movie var nog inte alls beredd på det. Travbommar får vi också lägga in nu, och mera trav. Är nog bra för henne att det blir lite mer jobb!

Avslutade med att longera Lemonaden lite innan jag nattade och gjorde kväll! Två påskdagar kvar med jobb!

Nyvaken Bob i morse! 

Cizmet nere på vägen. Att det gick lite tveksamt och vingligt ser man inte minst på nästa bild! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0