Löshoppningsdags!

Nu är det vår för nu har vi löshoppat för första gången i år!

Intensiv dag som började med att jag red Wasabi, hon har drullat bort en sko som hon saknade lite i dag så blev väldigt lugnt. Red även Clarinett men för henne blev det mer galoppjobb. 

När jag var klar med Clarinett kom Movies familj och hälsade på henne, då jag red och de passade på att filma, fota och givetvis gosa med Movie. Sen när de åkt drog vi igång med löshoppningen! 

Först ut Juliette som gick ganska hårt åt bommarna, hon hoppar hellre än bra men absolut snabbast! Sedan två små ponnyer som hoppade jättebra och nästan högre än stor hästarna. Efter en fikapaus fick Zayats hoppa, och sen Cizmet som gjorde det för första gången. Hon var lätt skraj sen i början men när hon kom på vad det gick ut på tyckte hon att det var roligt, och hoppade även bra!

Sist ut var Forzett. Hon har ju haft vintervila men jag tänkte försöka sätta igång henne igen nu, så fin i dag! Men energisk! 

Efter löshoppningen så plockade vi ihop och nattade hästarna, och sen gjorde vi tacos till sen middag! Linda åt här och det blev även glasstårta som avfallningstårta, jag ligger ju lite efter med tårtorna med tanke på alla avfallningar jag lyckas med! 

Tur att Doris har täcken att ligga på när det är blött överallt! 

Zayats på löshoppningen! 

Cizmet efter sin löshoppning! 
Filmer finns på min Instagram, Nillashast

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0