Kräksnö!

Så less på denna kräksnö nu! Jag gillar snö men inte i slutet av april, och inte denna mängd... Snöat hela dagen idag med!

I morse körde jag först Lemonaden, och sen Clarinett och Movie till Nisses stall och hovslagaren. Min plan var att sommarsko dom i dag men med tanke på vädret så fick broddarna sitta kvar! Gick i alla fall bra att sko dom, och slå på Lemonadens tappsko, och även frakta dom fram och tillbaka i all snö. Glad för fyrhjulsdriven bil med ett par decimeter klabbsnö!

När hästarna var tillbaka så åkte jag på Hammarn och köpte foder, och sen på Ica och handlade. Kändes som att jag gjorde av med hela lönen direkt, skoning, tankade bilen, köpte foder och handlade mat, sen var den borta!

Åt och sen ett ryck i stallet, hade basjkirerna på schemat och de var båda blöta av snön så tog de båda i töm. Zayats först och det är så roligt att jobba henne i töm nu. Hon är inte "byggd på tygeln" som vissa halvblod och har inte helt lätt för att komma i rätt arbetsform, vi har jobbat mycket med det och böjning i töm både nu och förra vintern men hon har inte varit så intresserad av det heller. Tills nu, hon går fortfarande inte i någon dressyrtävlingsform men hon har eftergift i innersidan och börjar släppa i överlinj en och hitta en annan arbetsform, hon håller helt klart på att jobba bort underhalsen. Det är så roligt att se!

För Cizmet blev det annat att jobba med. Linda red Juliette samtidigt som vi tömkörde och det tog ganska mycket av hennes fokus, väldigt nyttigt! Sen nattade vi hästarna och det blev glass till kvällsfika och nu sova. I morgon hoppas jag att det inte snöar!

Doris var inte nöjd med snön! 

Zayats! 

Cizmet! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0