Hotellfrukost!

Vilken härlig helg jag har haft!

Började dagen med hotellfrukost, man borde absolut börja fler dagar så! Efter utcheckning tog vi oss ut till Birsta för jag behövde ett par jeans. Jag hatar att köpa kläder, och speciellt byxor, och efter att testat 6 par på första butiken, där ett par var bra men trasiga! Alltså jag förstår verkligen inte grejen med att jeansen är trasiga redan innan man börjat använda dom. Men jag var beredd att ge upp redan där men fick tips om vilken affär jag borde besöka och därifrån kom jag ut med ett par svarta, mjuka jeans som inte var trasiga eller med enorma ben och minimal midja, och ett linne för lite och ingenting kom jag också ut med. Så var klädinvesteringarna gjorda för ett långt tag framöver! 

Sen köpte jag varsin milkshake och så var vår minisemester slut och vi åkte hem till verkligheten igen. Jag åkte såklart till stallet direkt och efter lite pyssel så red jag först Lemonaden, hon fick gå på det upptrampade spåret. Sen kom Linda och vi red ut med Juliette och Movie, pigga hästar och fint underlag i skogen.

När vi kom tillbaka fick Zayats besök. Zayats är till salu men eftersom hon har lite jobbigt med nya människor så kände jag att hon behövde träna lite på att ridas av någon annan än mig. Så en kollegas dotter kom i kväll och red henne. Zayats var lite spänd när vi gick upp till banan men tjejen tog sig tid att hälsa, mysa och känna av henne så det släppte. Det gick verkligen jättebra för henne att rida Zayats, och hon tyckte även att Zayats var trevlig och lyhörd att rida, så det blev riktigt bra!

Sen nattning av hästarna och så en sen middag. Jag stod mig länge på den där hotellfrukosten men det blev middag till slut och nu uppladdning för påskveckan!

Lemonaden har ju fått ett nytt träns, men hon vet inte riktigt än vad hon tycker om det! 

Ridning av Lemonaden! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0