Fredags sammanbrott!

Jag har varit så trött i dag, inte så konstigt egentligen efter den sista veckan. Höll fullständigt på att bryta ihop när jag kom hem från jobbet eftersom jag då fått ytterligare saker över mig som innebär krav och press. Orkar inte det nu! Behöver lite lugn och ro, och tid för hästarna!

På morgonen var det meningen att jag först skulle rida Zayats men hon var på ett jäkla humör när jag gjorde i ordning henne, så jag longerade henne i stället. På banan kändes hon som vanligt så jag kan nog rida nästa gång även om hon skulle ha samma humör vid borstning. Är nog fällning, vårväder och sånt som stör. Passade på att jobba galoppen i lina och även hoppa ett sockerbitshinder.

Cizmet red jag lite, det går väldigt bra att rida men hon har dålig balans och det är sjukt vingligt att sitta på. Tycker att hon, och även Zayats, på många sätt är lika både varandra men även Wasabi. Och just vingelheten är likt Wasabi, hon var, och är, sjukt vinglig i början! I alla fall så red vi över bommar i skritt i dag för att träna balansen!

Sen Ica där vi börjat oroa oss för sommaren då vi saknar sommarjobbare, jag vet hur jobbiga somrarna är där så bra sommarjobbare är viktigt!

Efter jobbet, mitt lilla sammanbrott och mat så red jag Movie. Vi red på banan och eftersom både underlag och igångsättningschemat tillåter lite mer galopp nu så passade vi på med det. Och fast hon knappt galopperat sen slutet av januari så är galoppen mycket bättre nu. 

Nu ladda om inför ny dag i morgon som kräver mer energi!

Såklart skulle Doris vara med när jag red Cizmet i dag. Hon kom upp på banan precis när jag skulle sitta upp! Ganska mycket av Cizmets fokus gick till Doris men det var ju bra miljöträning i alla fall! 

Närbild av katten med koll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0