Dymmelonsdagen!

Trots fantastiskt väder har det varit tungjobbat i dag. På kvällen blev jag väldigt snorig så misstänker förkylning, jag hoppas att det är snabbt över för jag ska ju jobba hela påsken!

I morse hade jag vattnat och mockat en lösdrift när veterinären kom och vaccinerade Bea, Bob och Lemonaden. Bob fick sin första vaccination och han var så duktig, så imponerad över honom som är helt obrydd för nya människor.

När veterinären åkt vidare så red jag Clarinett på slingan och Wasabi på spåret bredvid banan. Wasabi fick bara skritta i dag men det är ändå ett litet äventyr att rida henne där, hon älskar nämligen att leka i snön och kastar sig emellanåt ut i snön från det upptrampade spåret. Sen tog jag Grå, som inte gått så mycket på slutet, och Cizmet i töm. Cizmet fick jobba mycket i trav och tog travbommarna hur lätt som helst i dag. Sen avslutade vi med att tömköra ner till vägen, sist jag provade var för några veckor sedan och då var hon inte alls med på det. I dag var hon lite tveksam och spänd men gick utan stök, trots att Zayats gnäggade högt efter henne. Någon gång till dit så kan vi u världen ytterligare sen.

Gjorde spaghetti och köttfärssås till middag men Nisse var inte hemma. Sen tog jag islänningen lite i töm och uppsuttet i snön. Han tappade mig en gång, men jag kunde sitta upp och rida lite efter, men han är inte helt lätt. Sedan en kopp kaffe innan kvällsrundan. 

Började med att jobba en liten ponnyhingst vid hand, förberedelser för longering. Sen hade jag två lektioner på olika ställen innan nattning av hästarna och ny hoppas jag på att sova bort förkylningen!

Clarinett på slingan 

Wasabi på spåret 

Grå i töm

Cizmet nere vid vägen

Trassel myser i solen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0