Lugn lördag!?

Jag tycker att jag har haft en lugn dag, men jag har jobbat fem hästar så alla håller kanske inte med om det?

Tog en lugn morgon, kändes som att jag behövde det. Sen lite pyssel hemma, plockade i gästhuset som används som sadelkammare för att försöka få lite ordning nu när alla saker flyttade hem. Kommer dock ta någon vecka innan det är ordning och rutiner på allt igen. 

Sen ner till betet och tog Grå i töm och red ut Chokladen. När jag kom tillbaka till gården stod det 20 balar foder på gården, känns skönt nu när alla hästar snart är hemma igen. Rullade in en bal, med hjälp av bilen, i Kaydens hage. Och så red jag honom, fokus på att få honom att släppa innertygeln och följa den, alltså samma som vi jobbade med i början, men han släppte väldigt mycket fortare nu!

Sedan åkte jag och Nisse upp på byn, handlade och åt. Sen en kopp kaffe och så kvällspasset i stallet. Red ut Movie i skogen och tog Forzett i töm. Lyckades bli sparkad av Forzett också, hon gick inte lyfta bakhovarna på när hon kom, nu har det gått jättebra ett tag men i kväll var jag oförsiktig och fick en spark. Onödigt. Tömkörde i alla fall både över bommar och sen runt träd i skogskanten.

När hästarna var nattade åkte jag och hämtade en transport som jag har hyrt för att åka på träning i morgon. En jättefin transport, precis en sån som jag mest sugen på att ha nu, så nu vet jag vad jag önskar mig i julklapp!

Grå i töm! 

Chokladen i skogen! 

Ston och föl på bete! 

Bob låg när jag kom men skulle ju givetvis upp för att hälsa! 

Han är så fin att jag har svårt att förstå att han är min! 

Forzett tränar styrning i skogskanten! 

En sån här borde jag väl kunna få av tomten? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0