Inventering!

Den här inventeringsdagen blev ju inte alls som jag hade tänkt, som vanligt...

Började på morgonen med att rida Clarinett lite på gräset bredvid betet och sen rida ut Chokladen en liten sväng. Sen på Ica där det ju först var vanlig dag och sen inventering på det, vi fick smörgåstårta till fikat eftersom det var sista dagen för Linda innan hon går vidare till nytt jobb.

Jag hann inte investera så länge efter vi stängt förrän Linda ringde och sa att stona nere på betet var borta! Hade sett på dom att de inte var helt nöjda med betet men det fanns mycket mat kvar men det var nertrampat och jag hade hoppats att de skulle vara nöjda några dagar till.

I alla fall så hittade Linda hästarna hemma på gården. Jag åkte från Ica, plockade upp Nisse på vägen, och så gick vi ner med hästarna till det första betet där de gick i början av sommaren. Nu får de gå där i kanske en vecka innan de får flytta hem. Finns bete kvar men dels brukar de vara svårare att hålla på bete på slutet av säsongen och dels är det bara en dryg vecka till älgjakten drar igång, dessutom börjar det bli mörkt att hålla på utan lampa på kvällarna.

När hästarna var på plats, och vatten, så fodrade jag och gjorde klart för att sedan åka tillbaka till Ica. Knappt två timmar var jag borta och det fanns kvar att göra sen med. Vi höll på till 22.45, jag åkte och kollade att hästarna var kvar i hagarna innan jag gjorde kväll. Tog en stund att varva ner och somna. Nu ny dag med mycket på agendan!

Red ner Chokladen till det gamla betet, väldigt fin utsikt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0