Förberedelser!

En anledning till att jag sällan tävlar numera är att det alltid är så mycket stök kvällen innan att det inte känns som att jag hinner med allt det som jag egentligen tycker är roligt med tävling, att putsa, tvätta, packa och förbereda. I kväll var verkligen en sån kväll igen där jag knappt hunnit packa något, men det ska nog gå tävla ändå!

Dagen började i stallet, tog Kayden i töm och red Clarinett, hon fick gå en sväng i skogen och sen trava och galoppera lite på banan. Sen vidare till jobbet där det verkligen varit full huggning i dag!

Efter jobbet så hämtade jag upp Nisse och så åkte vi på Hammarn, hade köpt mackor att äta i bilen för middag fanns det inte tid för. Jag hämtade transport medan Nisse träffade hon som sköter hans papper. När vi kom tillbaka, blev såklart en massa prat, så hämtade vi Clarinett direkt och körde henne till Nisses stall. Hon fick sin tappsko påslagen och så borstade jag, hade tänkt tvätta henne men klockan var redan då 21.30 och jag var ju inte klar utan hade resten av hästarna att natta och grejerna att putsa och packa. Clarinett får bo i Nisses stall i natt så kanske skorna sitter till i morgon!

Klar i stallet vid 22.30 (förstår ni vad jag menar med att det är för mycket stök innan, ska nog bara tävla när jag har semester!) men hann titta lite på en Jönsson-ligan film också, och nu laddar jag för tävling!

Doris har hittat Baloos filt i garaget! Så söt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0