Å ännu mer regn!

Började så lovande i dag med sol, lite värme och lätt vind, perfekt torkväder för blöta hagar. Men på eftermiddagen började det regna... Så less på regn nu!

I dag började jag med att ta Wasabi i töm och sen red jag Grå, lätt lösgörande jobb. I söndags när jag red så var hon rätt sur att göra i ordning men inga sura miner på banan, i dag tvärtom, så lugn och snäll att göra i ordning men sen sur och lite istadig när jag började rida. Jag blir verkligen inte klok på henne, så konstig häst. Men som tur var släppte drt fort och hon var rätt fin på slutet. Red sen ut Clarinett och avslutade med att jobba Kayden i töm. Sen till Nisses stall och tömkörde Paulas häst. 

Gjorde köttfärssoppa till middag innan jag åkte i väg på lektioner som sen blev en tömkörning och en lektion med en gammal elev som köpt ny ponny, så roligt och spännande! När jag gjort ronden i stallet så blev det lite te och prat hos Paula, och sen hade den dagen också gått åt. Nu hoppas jag på att slippa regn i morgon! 

Klippte manen på Wasabi, det blev inte jättebra och det är ju nästan så hon skäms lite... 

Men hon är ju ganska fin! 

Clarinett och Doris. Doris gillar vattenbaljor och ramlade ner i en på morgonen, hon verkar inte ha lärt sig något av det! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0