Östersundstur!

Igår gick hela dagen åt till en Östersundstur. Dock utan att gå in i en enda affär!

Började morgonen med att åka och hämta transporten jag skulle hyra, tillbaka i stallet så longerade jag Wasabi lite innan jag borstade av Movie den värsta leran. Nisse kom för att göra oss sällskap och så åkte vi till Östersund.

Målet för resa var kliniken i Östersund där vi mötte upp Movies ägare, och min pappa som kom med en vattenpump jag skulle låna. Movie skulle besiktas inför att hon ska lånas ut på foder. Besiktningen gick ändå rätt bra och vi kunde åka hemåt igen. Ett snabbt stopp för att handla mat på Mc Donalds, som vi åt i bilen, och så hämtade jag upp en sadel som jag ska prova på mina hästar, framförallt på Chokladen. 

Movie har skött sig väldigt bra med transportering, och även om hon var lite spänd där så gick det ju ändå bra. Väl hemma igen var det bara att sopa ur transporten och köra tillbaka den, sen nattning av hästarna och sen var jag slut! Såg två avsnitt av Wallander och sen var det bara att sova. I dag är det Ica-dag igen och ute är det minusgrader, vintern är på intåg!

Ingen bild från Movies resa, men en bild på Wasabi! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0