Lönedag, eller?

Vi får lön den 25e, den kommer oftast inte in på kontot förrän på förmiddagen men eftersom jag var nyfiken på hur mycket (lite) jag skulle få var jag in och kollade flera gånger under dagen. Vid 16-tiden hade jag fortfarande inte fått in någon lön så jag skickade till chefen och frågade. Tydligen var lönen försenad pga att han var sjuk, och alltså det är ju klart att man kan bli sjuk men jag tycker faktiskt att man kan skicka ut ett sms då att lönen är försenad. Tänk om man stod någonstans och behövde betala eller tanka?

Jag var ju i stallet hela dagen igår. Har två vinterhagar kvar att gå igenom, började igår med att stolpar om en del som jag ska ändra lite på, tyvärr hade jag inte stolpar så det räckte så det blev bara en början. Men i alla fall en början!

Tig Forzett i töm först, hon var inte som en bomb, som hon varit sista dagarna, utan mer som vanligt vilket var skönt. Släppte sedan ut henne med täcke på sig vilket alla hästar tyckte var spännande, var ju som en ny häst!

Red Chokladen med lite annat upplägg. Longerade efter Nolberga direktiven innan jag la på sadeln, sedan red jag med samma upplägg och mål. Blev mest trav på fyrkantsspåret men det kändes verkligen att hon kom upp med ryggen, intressant! Red sen även Grå som bland annat fick skritta runt träd i skogskanten. Sist ut Clarinett som jag red i skogen och som även fick trava, lite "off road".

Sen köttfärssoppa med en del sting i till middag, i väg på några lektioner och stannade på hemvägen och beställde jultidningar. Sen nattning av hästarna, och nu ny dag med början i stallet och sen Ica!

Doris kollar att hästarna har vatten! 

Forzett tömköra runt träd! 

Movie kollar om det är en ny häst eller Forzett med täcke! 

Chokladen, konstig vinkel men syns att sadeln åker fram lite. Förhoppningsvis ska vi få bukt med det med det här jobbet. 

Grå matchade schabraket med ridbanans sockerbitar och uppsittningspall! 

Bob och mamma Lemonaden! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0