Kofösning!

Är det inte hästar på rymmen så är det kor! Jag förstår att jag inte hinner med allt jag vill när jag föser kor om dagarna!

Började på förmiddagen med att riva en hage som skulle ner för vintern. Sen red jag en superpigg Movie! Red även Grå, som kanske inte var lika pigg, i alla fall inte från början. Hon blir så lätt spänd och går då och håller sig, när hon slappnar av efter en stund så blir hon framåt och pigg!

När jag gick ner från banan med Grå så ringde Nisse, korna (som egentligen var två kvigor och en tjur) hade rymt och han försökte nu få hem dom. Det var bara att åka till undsättning när jag släppt ut Grå i hagen. Kor är inte riktigt min grej, jag förstår mig inte på dom och tjuren var riktigt stor dessutom. Men vi fick hem dom i alla fall!

Åkte upp och handlade när jag ändå blev avbruten, och gjorde mat. Sen kvällsrycket i stallet som först ar uteritt med Clarinett och sen Kayden i töm. När hästarna var nattade så blev det kontorsjobb med riddagbok som skulle skrivas och lite sånt!

Doris gillar att diska hästarnas baljor! 

Vy från kodrivningen, som egentligen var en tjur och två kvigor. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0