Blåsväder!

Konstigt väder igår. 9 plusgrader och sol på morgonen, men blåste upp ordentligt och blåste kallt. En regnskur också. Hästarna tyckte att det var busväder och härjade i hagarna!

Jag red först Chokladen, hon var stökig att göra i ordning då det precis börjat blåsa och hästarna for runt som popcorn i hagarna. Provade en ny sadel, hoppsadel denna gång. Jag tyckte att den var fantastisk att sitta i, men Chokladen ville inte galoppera i den... 

Sedan kom Movies ägare för att hälsa på! Först lite pyssel med Movie och sedan red jag lite. Movie som var en av de som härjat värst i hagen, och som även fortsatte med det senare under dagen, skötte sig utmärkt i blåsten. När de åkt så tog jag Grå i töm, hon var väldigt ofokuserad, innan det var dags för lite träningar.

Två pass körde vi här hemma, först hoppning med Linda och ett ponnyekipage, och sen markarbete och lite lättare hoppning med två små ponnyer. Ingen blåste bort som tur var!

Planen var sen en lugn kväll men jag blev rastlös så efter att ha gjort mat och ätit så blev det både bokföring, mockning av några boxar hos Nisse inför skoningen till veckan, dammsugning av köket och såklart nattning av mina hästar. Kanske har en släng av ADHD eller något sånt ändå?

Nu söndag och vintertid, ag gillar verkligen inte vintertid! Dessutom blev dressyrträningen jag skulle på inställd, pga dåligt underlag i ridhuset, så motivationen är inte på topp! Längtar till mars och ljusa kvällar igen!

Chokladen! 

Självklart var Doris med! 

Även vid kraftfoder ska Doris vara med, men svårt att fota när Doris vill vara med sin matte! 

Grå fick testa ett nytt täcke som jag köpt begagnat. Egentligen hoppas jag att någon annan av hästarna ska kunna ha det, Grå har redan så mycket täcken... Fint var det i alla fall! 

Från träningen, sol men blåst! 

Och så var jag till Bob också! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0