Vinterplaner och rastlöshet!

Jag älskar egentligen inte vintern och bävar varje år för att klara den. Men jag älskar att rida i snö och det underlättar för att stå ut med kyla och mörker! Min bild över hur min vinter ska bli är att jag ska rida och fluffig snö och fika, jag kommer säkert hinna bli besviken men hittills har vintern börjat bra med två fikakvällar denna vecka och i dag ridning i fluffsnö, även om det fortfarande är lite vl lite snö..

I morse longerade jag Chokladen, vi höll till utanför banan i hopp om att det skulle vara lite mjukare. Nu jag vet inte om det var så men det är bra för koordinationen med inte helt jämnt underlag jämnt. Sen red jag Clarinett i skogen och det var mycket snö på träden så vi var som snögubbar när vi kom tillbaka.

Sen Ica där det var riktigt rejält ös i dag. Efter jobbet så lättlagad mat och så nattade jag hästarna. Ovanligt för mig med tidig kväll och inga hästar att rida efter jobbet. Men jag har nog en släng av adhd eller rastlöshet för jag hann städa av köket lite, tömma och fylla diskmaskinen, tvätta spisen och torka av bänkar och köksskåp, stretcha och titta igenom en bok. Allt samtidigt som jag spelade upp låtar på You tube och Nisse satt i fotöljen framför vedspisen och märkte inte ens att jag hade torkat av alla skåp.. Tänk vad mycket jag skulle hinna om jag inte hade så många hästar att rida, men jag tror att det är bra för mig med hästarna och en massa rutiner och måsten för jag hade nog haft mycket mer mentala problem annars!

Nu ladda för mer jobb i helgen!

Svårt att fota mörka hästar i dåligt ljus men Movie och Forzett har hittat sin ligghall och nu i kväll var Movie full av spån! 

Mycket snö på träden, det är faktiskt en stig där fast den inte syns! Med Clarinett i skogen ovanför gården. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0