Markkänning!

Om någon undrar så är det hårt i marken nu, i alla fall för hårt för att åka av! Jag är dessutom för gammal för det och jag måste sluta göra illa mig!

Ica-jobb i dag men longerade Grå innan jobbet. Efter jobbet och mat så lämnade jag bilen till granngrabben som bytte däck och ett dåligt brimsbelägg. Skönt med vinterdäck! Medan han pysslade med bilen så red jag Clarinett. Hade tänkt mig ett lugnt dressyrpass då det ju är ganska hårt på banan. Kändes ändå ganska bra så tänkte att jag gör några fattningar, hade inte tänkt något galoppjobb utan bara lite fattningar, men hann bara fatta och peta till Clarinett med spöet så låg jag på marken. Hon tyckte nog att jag var på henne lite för mycket, i fel läge, och blev sur, hon bockade två språng och jag hade inte en chans att sitta kvar. Det kom väldigt oväntat, även om jag vet att hon kan göra så, och med en väldigt snärt.

Ont gjorde det men jag satt upp och red, och givetvis blev det några fattningar till. Hon höll sig på mattan som tur var. Men jag vill ha lite snö nu så det inte gör så ont att ramla av. Helst en meter men några decimeter kan godkännas som en början. Mycket som blir lättare med snö, till exempel tänkte jag ta tag i Forzetts inridning igen när det blir snö... 

När hästarna var nattade sen så tog jag islänningen i Nisses stall, och i dag red honom själv fram och tillbaka på gången i stallet flera gånger. Nästa gång kan vi nog rida ute! Avslutade kvällen med varma mackor och hoppas på att kunna gå i morgon!

Clarinett efter ridningen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0