Intensiv helg!

Två intensiva dagar har passerat! Känns som att det är mycket nu, och då är det ju ändå lugnt nu mot senare...

Igår hade vi det hektiskt på Ica, mycket folk och redan mycket paket innan black friday och jul! Jag brukar inte jobba någon häst innan jobbet när jag börjar tidigt men igår klev jag upp tidigare och longerade Grå på morgonen.

För sedan efter jobbet var det fullt ös, jag nattade hästarna tidigt och sen åkte vi på pubkväll med Paula och hennes man. Det var buffe och livemusik, väldigt trevligt måste jag säga men klockan blev ganska mycket innan vi kom hem. 

I morse tog jag Clarinett i töm, och sen även islänningen i töm hos Nisse innan vi bytte om och åkte till Östersund. Vi hade ett par ärenden i Lillänge, köpcentrat och hade väl kunnat titta på mer där men det var så sjukt mycket bilar och folk så vi gav upp. Detta efter att Nisse tyckte att jag skulle köra på en gångväg, jag trott att jag körde mot enkelriktat eftersom min bil inte fick plats och sen hamnat upp på gräsmattan med ena framhjulet när jag skulle komma ut i en kosning. Min bil är för stor för köpcentra!

I stället åkte vi till min mammas grav och tände ljus innan vi åkte till seminstationen där vi brukar åka med stona. Där hade FNH (Föreningen nordsvenska hästen) träff, Anita som driver seminstationen gav råd runt betäckning, vi fick ställa frågor och fick höra några historier! Sen gulaschsoppa och glögg. Väldigt trevligt!

När jag kom hem hade jag fått hem ett lass hö. Jag tänkte natta lite fort men en bal hade tippat på tråden på en hage så fick putta bal, spänna tråd och slå fast stolpe, men jag tror att det blev ganska bra. I morgon skulle jag ha en ganska ledig dag var planen, hinna pyssla lite med annat än bara det nödvändigaste, men det har blivit väldigt mycket att göra även i morgon, fattar inte hur jag lyckas! Nu ska jag i alla fall sova! 

Clarinett fick jobba lite i morse! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0